Hjem

Hva er Gestaltterapi?

                Individuell terapi

                Parterapi

                Gruppeterapi

Tangokurs

Gestalt innen organisasjoner

Jungs typeforståelse

Mindfullness

Filosofigrupper

Litt om terapeuten

Personvernerklæring

Information in English

 

Litt om terapeuten

 

Jeg har mine røtter i Stavanger, er mor og mormor. Jeg har livserfaring.

Jeg har lang arbeidserfaring innen næringslivet, hovedsakelig innenfor olje- og gass-sektoren. Av høyere utdannelse har jeg bachelor grad innen fagfeltet Samfunnsfag med personalledelse fra Universitet i Stavanger, fire-årig grunnutdanning og to-årig etterudanning  i gestaltterapi fra Høgskolen Norsk Gestaltinstitutt se lenke www.gestalt.no.

Jeg er organisert i Norsk Gestaltterapeut Forening, som er en interesseorganisasjon for gestaltterapeuter i Norge, se lenke http://www.ngfo.no.

Mennesket og menneskesinnet har alltid fasinert meg. Gjennom utdannelsen ved NGI har jeg utforsket, og blitt kjent med, nye sider av meg selv.

Dans er en av mine uttrykksformer, og jeg danser aktivt Argentinsk tango. En av metodene jeg bruker i terapi med par er å holde kurs i tango. I tillegg til kurset har hvert par egne timer i samtale terapi. Dette er for spesielt interesserte. Jeg har også ´vanlig´ samtaleterapi med par. Se link til venstre.

Jeg vil bruke min erfaring, mine kunnskaper og egenskaper til å bidra til at mennesker blir mer av seg selv, utvikler seg og finner sin vei videre i livet.